Op weg naar De Gemeenschapsveiling 2023 die wordt gehouden op zaterdag 7 oktober stellen we een aantal bezoekers aan u voor. Onder het motto ‘goed voorbeeld doet goed volgen’ en om te illustreren dat De Gemeenschapsveiling voor de gemeenschap is, maar ook door de gemeenschap.

Chantal Molenaar

  • Wie ben je?

Ik ben Chantal Molenaar en ben 45 jaar. 30 Jaar geleden kwam ik in Spanbroek wonen en ben gelukkig met mijn gezin aan de Spanbroekerweg waar wij sinds vorig jaar heerlijk wonen.

  •  Waarom bezoek je de veiling?

Wij vinden het een gezellige avond uit, je spreekt veel mensen uit het dorp. De saamhorigheid op deze avonden is fijn!

  • Met wie bezoek je de veiling?

Wij bezoeken deze avond altijd met vrienden.

  • Wat is de mooiste kavel die je hebt gekocht? 

Meerderen. Helaas gooide corona wat roet in het eten, maar een nacht lammeren zou de mooiste zijn geweest. De workshop pizza maken in een gezellige achtertuin was ook zeer geslaagd.
Daarnaast kan ik ook erg genieten van de wat kleinere kavels zoals de aangeboden appeltaarten. Er staan altijd ook genoeg kleinere kavels in de catalogus wat dus laat zien dat de veiling voor iedereen in de gemeenschap is.

  •  Waarom raad jij mensen aan om de veilingavond eens te bezoeken?

Het is een gezellige avond met “mensen van het dorp”. Er wordt veel gelachen en het tegen elkaar opbieden zorgt soms voor hilarische taferelen. Je hebt niet alleen deze avond lol, maar vervolgens nog maanden lang iets leuks om naar uit te kijken. De andere kopers ken je niet altijd goed, maar na de activiteit wel. Zo breid je je kennissenkring binnen het dorp op een hele leuke manier uit!

  •  Wil je verder nog iets kwijt?

Afgelopen jaar hebben wij zelf met twee andere stellen een gezellige middag levend tafelvoetbal met een heerlijke bbq aangeboden. Het was zeer geslaagd! Wij vinden het mooi dat dit initiatief bestaat en doen daar graag aan mee. Door iets te kopen of aan te bieden dragen wij ons steentje bij aan de gemeenschap en we krijgen er een hoop gezelligheid voor terug!