Kavel: De alleskunner van Winter Wonderland, incl. winterse maaltijd en borreltje toe

Aantal personen: 10

Datum: zaterdag 20 januari 2024, 17.00 uur

Aangeboden door: Selina en Aaron, Anne en Niels, Maaike en Bas, Lizzy en Joris

Verslag van de organisatie:

Op zaterdag 20 januari vond de eerste editie plaats van de ‘Alleskunner in Winterwonderland’. Het ijskoude weer gaf een extra dimensie aan het thema, maar gelukkig waren de (meeste) deelnemers hier goed op gekleed. Op de woonadressen van de organiserende stellen werden de deelnemers uitgedaagd met allerlei activiteiten. Onder andere theoretische kennis, snelheid, inzicht, creativiteit en het geheugen werden getest. En tussen het fietsbanden pompen, kerstballen stapelen en het laten smelten van een ijsblokje met een eigen lichaamsdeel door, werd de inwendige mens voorzien van 3 typisch winterse maaltijden en de nodige glühwein. De duo’s waren flink aan elkaar gewaagd! De organisatie had haar handen daarnaast vol aan het bewaken van de spelregels. We noemen geen namen (Margriet, Tim…) maar sommigen wilden de titel zo graag pakken dat zij de regels niet altijd helemaal naleefden (of helemaal niet).

We sloten de avond af met een spetterende muziekquiz, waarbij alle voetjes van de vloer gingen en een groot deel van de Heerenweide heeft kunnen meegenieten van de muzikale talenten van zowel deelnemers als organisatie. Het was spannend tot het einde, maar toen alle punten, inclusief die van origineelst geklede duo, verdeeld waren gingen Elmar Beerepoot en Max Mulder met de winst naar huis!

José, John, Gert-Jan, Margriet, Tim, Martha, Marco, Tim, Elmar en Max we hebben genoten van jullie en al jullie (soms gebrek aan) talenten!

De organisatie: Anne en Niels, Selina en Aaron, Maaike en Bas, Lizzy en Joris