user_mobilelogo

News2laatste nieuws

veilingaanmelden

Aanbieden koopjes     

aanmelden

Toppers Gemeenschapsveiling      

De Gemeenschapsveiling 2022 heeft het fantastische bedrag opgeleverd van € 41.176!!!!
Het veilingbestuur zegt grote dank aan iedereen die op wat voor manier heeft bijgedragen aan dit resultaat. De kopers van de avond, de schenkers van de kavels, de sponsors, de vrijwilligers uit de gemeenschap, inwoners die een donatie hebben gedaan, afslager NP Nijmeijer, notaris Langedijk: dank, dank, dank. Zonder jullie zou dit niet mogelijk zijn.
Als veilingbestuur kunnen we weer een groot aantal mooie projecten in De Gemeenschap realiseren, niet alleen bij de deelnemende verenigingen. Ook De Weidehof kunnen we ondersteunen in de aanschaf van een elektrische duofiets en Stichting Muziek Opmeer met een bijdrage voor aanschaf van instrumenten voor muziekles aan peuters.
€ 41.176: WOW!
 
Lees HIER het persbericht met het verslag.
 

Vol trots presenteren we de definitieve versie van de catalogus 2022. Deze ligt vanavond gedrukt bij de entree van de zaal, maar is ook op de beamer in de zaal te volgen met veel foto's.

Lees HIERde concept-versie van de catalogus. 

Lees in dit persbericht over de stand van zaken op 12 september 2022. Klik HIER.

Op 28 juni hebben de winnaars van de Dorpsquiz hun Workshop bij Nickies verzilverd.

Met heel veel voldoening kijken we terug op de eerste Online DorpsQuiz. Bijna 50 teams deden mee aan deze quiz, gepresenteerd en in elkaar gezet door de heren van Quiz Events. Stichting De Gemeenschapsveiling zegt dank aan Quiz Events, aan muziekvereniging Erato voor de muziekvraag, aan de verenigingen die een vraag hadden ingestuurd.
Zaterdagmiddag was het veilingbestuur al actief toen de premies werden rondgebracht bij de 12e, 24e en 36e inschrijving. Tijdens de eerste ronde van de quiz werden bij 4 uitgelote teams prijzen rondgebracht en na afloop werden de 1e, de 11e, de 22e en de 31e in de eindrangschikking verrast toen de prijzen meteen werden thuisgebracht.
We feliciteren Team Wijn Is Fijn met de 1e prijs: een workshop aangeboden en verzorgd door Nickies.
We kijken terug op een fantastische avond. Af te lezen aan de vele positieve reacties die zijn binnengekomen, waren we niet de enige.

Op zaterdag 12 maart organiseren we,  in plaats van een veilingavond, een Online DorpsQuiz. Lees HIER meer informatie.

Het bestuur van Stichting De Gemeenschapsveiling heeft het moeilijke besluit genomen om ook op zaterdag 12 maart geen veilingavond te organiseren. Als nieuwe datum is nu gekozen voor de oude, vertrouwde 'eerste zaterdag van oktober': ZATERDAG 1 OKTOBER.
Lees HIER de toelichting van het bestuur.

Ondanks dat in 2020 geen Gemeenschapsveiling is georganiseerd, wilde de organisatie de traditie van een jaarlijks Open Spanbroeker Sjoelkampioenschappen voor duo’s niet doorbreken.
Het idee werd opgevat een Elite-editie te organiseren met oud-winnaars en oud-deelnemers, aangevuld met prominente sjoelers uit het dorp.
Door corona kon deze in januari 2020 niet worden georganiseerd.
De organisatie, waarin Sjoelmeester Sjoerd Sneek plaats had gemaakt voor Frank Dekker, was niet voor één gat te vangen en had een nieuwe datum geprikt: 14 januari 2022.

Lees HIER onze nieuwsbrief van 21 oktober.

Dinsdag 19 oktober heeft het veilingbestuur verenigingen en stichtingen aan de Veilingtafel gehad die een project hadden ingediend voor De Gemeenschapsveiling 2022. Tot 1 oktober konden verenigingen en stichtingen zich aanmelden met een project dat zij willen uitvoeren met een bijdrage uit De Gemeenschapsveiling die op zaterdag 12 maart wordt gehouden.Aan het eind van de avond kon met de veilinghamer worden afgeklapt en waren deelnemers en projecten bekend.:

Lees HIER het persbericht.
Kijk hier wat de pers erover schreef:

Catalogus

Facebook

Instagram

Contact

    

VoetnootLOGOveilingtrans