user_mobilelogo

News2laatste nieuws

veilingaanmelden

Aanbieden koopjes     

aanmelden

Toppers Gemeenschapsveiling      

Het bestuur van Stichting De Gemeenschapsveiling heeft het moeilijke besluit genomen om ook op zaterdag 12 maart geen veilingavond te organiseren. Als nieuwe datum is nu gekozen voor de oude, vertrouwde 'eerste zaterdag van oktober': ZATERDAG 1 OKTOBER.
Lees HIER de toelichting van het bestuur.

Ondanks dat in 2020 geen Gemeenschapsveiling is georganiseerd, wilde de organisatie de traditie van een jaarlijks Open Spanbroeker Sjoelkampioenschappen voor duo’s niet doorbreken.
Het idee werd opgevat een Elite-editie te organiseren met oud-winnaars en oud-deelnemers, aangevuld met prominente sjoelers uit het dorp.
Door corona kon deze in januari 2020 niet worden georganiseerd.
De organisatie, waarin Sjoelmeester Sjoerd Sneek plaats had gemaakt voor Frank Dekker, was niet voor één gat te vangen en had een nieuwe datum geprikt: 14 januari 2022.

Dinsdag 19 oktober heeft het veilingbestuur verenigingen en stichtingen aan de Veilingtafel gehad die een project hadden ingediend voor De Gemeenschapsveiling 2022. Tot 1 oktober konden verenigingen en stichtingen zich aanmelden met een project dat zij willen uitvoeren met een bijdrage uit De Gemeenschapsveiling die op zaterdag 12 maart wordt gehouden.Aan het eind van de avond kon met de veilinghamer worden afgeklapt en waren deelnemers en projecten bekend.:

Lees HIER het persbericht.
Kijk hier wat de pers erover schreef:

Zaterdag 2 oktober, de eerste zaterdag van oktober. Dit keer geen Gemeenschapsveiling (die is uitgesteld naar 12 maart 2022), maar het eerste DorpsDiner.
Een volle zaal genoot in eetcafé Vroeg of Laat van heerlijk eten met tussen de gangen een Spanbroeker quiz, muziek van Great Lake (met dank aan Stichting Muziek Opmeer) en entertainment. Na afloop maakten deelnemers kans op een VIP-behandeling tijdens de veiling van 2022 en werd er gesjoeld om felbegeerde plek tijdens de volgende editie van de Open Spanbroeker SjoelKampioenschappen voor duo's.
Een geslaagde avond, zeker voor herhaling vatbaar.

Stichting De Gemeenschapsveiling organiseert een Gemeenschapsveiling op zaterdag 12 maart 2022. Verenigingen en Stichtingen kunnen zich tot 1 oktober aanmelden met een project om deel te nemen aan deze Gemeenschapsveiling. 
Lees HIER de brief met de voorwaarden.
Download HIER het aanmeldingsformulier.

Lees HIER de Nieuwsbrief van 30 april 2021 met o.a. het nieuws over de nieuwe datum, de ruimte voor inplannen kavels 2019.

Het bestuur van Stichting De Gemeenschapsveiling heeft het moeilijke besluit genomen om, na het annuleren van de editie 2020, ook De Gemeenschapsveiling 2021, gepland op zaterdag 2 oktober, niet door te laten gaan.
Wel is er een nieuwe datum: zaterdag 12 maart 2022.
Lees HIER de toelichting van het bestuur..
Bekijk hier een aantal berichten in de pers

Dankzij de financiële bijdrage van mensen uit de gemeenschap, bijdragen die ondanks het uitblijven van De Gemeenschapsveiling toch blijven binnen komen, kan De Gemeenschapsveiling deze winter een aantal maatschappelijke projecten ondersteunen met een bijdrage.
Zo kon De Wensboom Opmeer rekenen net als in 2019 rekenen op een bijdrage om wensen te realiseren, ondanks dat men niet op locatie WSPP de Leeuwplein kon uitpakken met het Dickens-dorpje. Lees HIER het artikel uit het Noordhollands Dagblad.
Ook het project 'Opmeer helpt elkaar de winter door' kon worden gerealiseerd met een bijdrage van De Gemeenschapsveiling. Lees HIER een artikel uit De Kogge.

Zaterdag 3 oktober, de dag van De Gemeenschapsveiling-die-niet-doorging heeft het veilingbestuur een rondje gedaan langs de kopers van 2019. Onder het motto 'we zijn u niet vergeten' werd een doosje Merci overhandigd, met de uitnodiging om volgend jaar weer aanwezig te zijn. De actie leverde veel positieve reacties op, aan de deur en op Facebook.

Catalogus

Facebook

Instagram

Contact

    

VoetnootLOGOveilingtrans