Kavel: Kerst in de Herberg. Muzikale sing-along avond met live muziek van Lucas
Nicholas en Rob Taams in het ‘winkeltje’ van de Herberg van Spanbroek, met drank en hapjes

Aantal personen: 20

Datum: Vrijdag 16 januari 2022

Aangeboden door: Denktenk Veiling (Ruud, Niels, Sjoerd, Co en Marnix)

Vrijdag 16 december organiseerde de Denktenk van De Gemeenschapsveling de Kerst-sing-a-long in de Herberg van Spanbroek.

Door de organisatie en de beheerders van de Herberg was de voormalige ruimte van de horlogemaker omgetoverd tot een sfeervolle feestruimte. Na een glaasje warme glühwein buiten bij de vuurkorf gingen de 20 kopers naar binnen waar hen een gevarieerd programma werd voorgeschoteld met o.a. een unieke kerst-WK-quiz, maar vooral: heel veel meezingen zoals bij een sing-a-long hoort.

De optredende artiesten (Rob en Lucas Taams, Michiel Entes en Tjesse Hoebe) kwamen aan pauzes niet toe. Van kerstnummers tot Top 2000-klassiekers, van persoonlijke favorieten tot guilty pleasures: alles kwam aan bod en werd waar mogelijk en soms onmogelijk uit volle borst meegezongen.

Tussendoor ontbrak het het publiek aan niets en gingen heerlijke hapjes rond.

De heren van de Denktenk (Niels Doodeman, Ruud Loos, Marnix Meijers, Co Scholten, Sjoerd Sneek) hebben met hun creatieve breinen weer een top-avond neergezet, een avond die naar herhaling smaakt. De avond kwam tot stand dankzij de ondersteuning van Stichting Muziek Opmeer.

Jingle Bells, Stille Nacht, Country Roads! Wat kan samen zingen toch mooi zijn, ook als je niet zingen kunt.