user_mobilelogo

News2laatste nieuws

veilingaanmelden

Aanbieden koopjes     

aanmelden

Toppers Gemeenschapsveiling      

Deze week is Pronkwerk Schildersbedrijf  geloot voor de taartenactie! Op deze manier wil de Gemeenschapsveiling hun trouwe sponsers een hart onder de riem steken. Voor de gemeenschap, door de gemeenschap!
Directeur Hans Pronk verklaarde bij de overhandiging: "80% van ons werk doen we in de gemeenschap. Door De Gemeenschapsveiling te sponsoren kunnen we iets terug doen voor de gemeenschap." 
Met o.a. de aangeboden workshops en de werkdagen levert Pronkwerk al jaren mooie kavels, waarvoor dank!

Deze week is Autobedrijf Gérard Mooij geloot voor de taartenactie! Afgelopen zaterdag hebben zij kunnen genieten van een vers gebakken appeltaart. Op deze manier wil De Gemeenschapsveiling haar trouwe sponsers een hart onder de riem steken. Voor de Gemeenschap, Door de Gemeenschap!
Voor meer informatie over het Autobedrijf klik HIER.

Wat hebben we een mooie zomer gehad en genieten nu nog van een prachtige nazomer. Maar de avonden worden al korter en koelen af dus dan is het weer tijd voor een lekkere warme appeltaart. Deze week is De Brilshop geloot uit het mandje. Ze waren helemaal verrast en vonden het een lief gebaar. Op deze manier wil De Gemeenschapsveiling hun trouwe sponsers een hart onder de riem steken! 
Voor meer informatie over De Brilshop, klik HIER.

De taart van week 8 is naar Fiets Voordeelshop aan de Koningeweg gegaan. Als vaste sponsor van De Gemeenschapsveilig een verdiende bestemming.
Klik HIER voor meer informatie over Fietsvoordeelshop.

De taart van week 7 ging naar het team extra murale zorg van Zandhove, genomineerd door een bezoeker van de Facebookpagina. Een blijk van waardering voor het team voor de prima zorg die verleend wordt in de moelijke corona-tijden. Speciaal voor de heerlijke taart laste het team een extra koffiemoment in. 

De taart voor week 6 is gebracht naar Juwelier Schagen, al jarenlang (zelfs al vanaf de eerste Erato-veilingen) trouwe aanbieder van interessante kavels. Op de website (klik HIER) vindt u meer informatie over actuele aanbiedingen en de webshop.

Deze week werd de winnaar van de taartenactie getrokken uit de volgers van onze Facebookpagina. Het was Petra Schagen die de taart in ontvangst mocht nemen.

De taart van week 4 ging naar Woonstudio Boon Spanbroek. Op de website staat: "Wij hebben één missie: mensen helpen een écht mooi (t)huis te maken. Dat doen we met onze inspirerende collectie gordijnen, raamdecoratie, vloeren, behang, verf, meubels en accessoires. Wij maken exclusief maatwerk graag toegankelijk voor iedereen.". Op de website (klik HIER) is alle informatie te vinden over het bedrijf van Loes en Emiel Boon, al menig jaar ook aanbieders van prachtige kavels voor De Gemeenschapsveiling.

 

De taart in de derde week is gewonnen door Enorm Groot. Uit de pot met ondernemers die De Gemeenschapsveiling jaarlijks ondersteunen met een leuke kavel of anderszins werd door de sponsorcommissie dit keer het bedrijf van Sjon en Marjolein Groot getrokken. Bekijk HIER de website van Enorm Groot.
Uit de bezoekers van onze Facebookpagina die de actie liken, dan wel iemand voordragen voor de taart werd dit keer Frank Dekker verrast.

In de tweede week van de taartenactie konden we twee taarten weggeven. De taart voor de ondernemers die ons jaarlijks ondersteunen ging naar de ReadShop. Monique van Teunenbroek nam deze blij verrast in ontvangst. Jaarlijks organiseert De ReadShop een aantal leuke, verrassende kavels. Volg De ReadShop op Facebook.
De tweede taart werd verloot onder de mensen die ons eerste bericht hadden gedeeld of door inwoners waren genomineerd. Deze taart werd gewonnen door Stéphanie Burgerhout, een van de Aanjagers van Muziek Opmeer.
De taarten waren dit keer beschikbaar gesteld door Taart voor Kids. Ook dat is Voor de Gemeenschap, Door de Gemeenschap.

Catalogus

Facebook

Instagram

Contact

    

VoetnootLOGOveilingtrans