user_mobilelogo

News2laatste nieuws

veilingaanmelden

Aanbieden koopjes     

aanmelden

Toppers Gemeenschapsveiling      

Nu veel Opmeerders de zomervakantie in eigen land vieren, vaak vanuit eigen huis, organiseren De Gemeenschapsveiling en Award Opmeer op 23 juli een Silent Bingo.

Onder het motto ‘Voor en Door de Gemeenschap’ wil De Gemeenschapsveiling, ondanks het annuleren van de veilingavond op 3 oktober, activiteiten organiseren en ondersteunen in Opmeer. In Stichting Award Opmeer is een ideale partner gevonden voor het idee van de Silent Bingo.

Wat is een Silent Bingo? Een gezellig middagje bingoën in de open lucht, waarbij de deelnemers via een koptelefoon kunnen meedoen aan de bingo. Maar dat is niet alles: naast een aantal rondes bingo, worden de deelnemers voorzien van een kopje koffie en is er in de pauze een muzikaal optreden, verzorgd door Muziek Opmeer.

De Silent Bingo wordt georganiseerd op woensdag 22 juli op de parkeerplaats van flat pastoor Meriusstraat. De Silent Bingo kent twee variaties: 14.00 – 16.00 uur voor senioren en 18.30 – 21.30 uur voor gezinnen.
Bij slecht weer gaat de Silent Bingo niet door.

Kaarten kosten €1,00 per persoon en zijn te reserveren via telefoonnummer 0226 35 50 95 of dagelijks af te halen in De Vergadelaar (tussen 10.00 - 12.00 uur). Er zijn 120 koptelefoons, dus reageer snel. 

Natuurlijk worden alle activiteiten georganiseerd binnen de geldende corona-maatregelen. Mensen uit de aanliggende flats (pastoor Meriusflat, De Schakel, Lindehof) kunnen vanaf hun eigen balkon deelnemen.

Het is mooi dat de drie stichtingen Gemeenschapsveiling, Award Opmeer en Muziek Opmeer zich op deze manier hebben gevonden. Voor en Door de Gemeenschap. Ook deze Silent Bingo.

AHP

Catalogus

Facebook

Instagram

Contact

    

VoetnootLOGOveilingtrans